menu
Kies uw taal

Bello Santural in Lembeek, een portret

Tekst: Coach Tineke

‘Schoonheid is jezelf goed voelen’, is de slogan van Bello Santural in Sint-Pieters-Leeuw. De sympathieke en jonge mama Sandra startte in de zomer van 2019 haar aan-huis-concept voor massages en gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten van het Belgische merk Enfleur. Sandra stelt alles in het werk om je thuis volledig tot rust te laten komen en genieten van een welverdiende massage of verzorging.

Bello Santural brengt de wereld van massage en schoonheidszorgen aan huis. Sandra brengt alles mee en installeert haar behandeltafel en spulletjes in jouw woonkamer. Je hoeft zelf niks te doen, enkel comfortabel gaan liggen en genieten. Je kunt kiezen tussen een ontspannende of diepere massage, maar steeds is het afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes van dat moment. Naast de gelaatsverzorgingen, is ook manicure, pedicure en waxen mogelijk.

Uniek massage-aan-huis-concept

Afbeelding

“Zelf vind ik het erg vervelend als ik na een massage of bezoekje aan de sauna terug de koude in moet. Op dat moment heb ik geen zin meer om naar buiten te moeten en in mijn auto te stappen. Met dit aan-huis-concept heb je de luxe dat als je van de behandeltafel stapt, je gewoon rechtstreeks in je zetel kunt ploffen en verder ontspannen in de gezellige warmte. Je bent thuis en je bent al op je gemak. Voor mama’s met kleine kindjes is het ideaal. Ik kom ‘s avonds als ze al in bed zitten, dan hoef je geen babysit te zoeken. ”

“Het is eigenlijk heel zot begonnen”, lacht Sandra. “Mijn mama is medisch pedicure en volgde schoonheidszorgen in avondschool. Toen ze op reis ging, vroeg ze of ik de lessen wou volgen in haar plaats. Dat was goed voor mij en de leerkracht ging ook akkoord. Bleek het nu juist over massage te gaan, en het was zalig. Dus ja, ik was meteen verkocht en heb mij ook ingeschreven om de opleiding te volgen. Nadien specialiseerde ik mij nog meer in verschillende massagevormen, zoals zwangerschap, baby, cupping… Ik had nooit gedacht dat ik er mijn bijberoep van ging maken, maar het is zo gegroeid. Na de geboorte van mijn zoontje en zwangerschapsverlof in de zomer van 2019, heeft het een goede boost gekregen."

Na de massage kun je gezellig thuis verder relaxen

Afbeelding

“Nieuwe klanten hebben in het begin wel veel vragen over hoe het dan praktisch gaat verlopen. Soms is het wel ook grappig: Ga je dan mijn eettafel omtoveren tot massagetafel?, vragen ze. Maar nee, dat kan helemaal niet goed liggen en is zeker de bedoeling niet. Als ze mij contacteren voor een afspraak geef ik dus eerst een woordje uitleg over hoe het verloopt. Ik kom aan huis en breng alles mee, massagetafel, handdoeken, producten.... Samen kijken we dan waar we de tafel het best kunnen plaatsen en dan installeer ik alles. Het klaarzetten is meteen een goede ijsbreker om kennis te maken. En zo gaat het ook heel vlot, want in de tussentijd wordt er al wat gebabbeld.” 

“Communicatie met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik wil er zeker van zijn dat ze het comfortabel en warm hebben tijdens de verzorging. Daarom doe je ook beter de tv uit, of plaats je huisdieren in een andere kamer. Mensen zetten spontaan al hun verwarming wat hoger. Maar indien nodig leg ik nog een dekentje bij. Op de momenten dat de klant moet draaien, vraag ik altijd eens of alles nog in orde is. Na afloop laat ik hun nog eventjes liggen zodat ze rustig kunnen recht komen. Daarna laat ik ze een glaasje water drinken en begin met opruimen. Het is zeker niet de bedoeling dat ze mij hierbij helpen. Dat doe ik alleen en ik zet alles terug zoals het voordien stond. Ondertussen babbelen we nog wat. Als ik alles heb weggestoken, kun je gezellig in je zetel relaxen of onmiddellijk in je bed kruipen en heerlijk wegdromen.”

BOEK
uw afspraak
Messenger logo
Chat