menu
Kies uw taal

Bello Santural

‘Schoonheid is jezelf goed voelen’, is de slogan van Bello Santural in LEMBEEK. De sympathieke en jonge mama Sandra startte in de zomer van 2019 haar unieke aan-huis-concept voor massages en gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten van het Belgische merk Enfleur. Sandra stelt alles in het werk om je thuis volledig tot rust te laten komen en genieten van een welverdiende massage of verzorging.


Sinds 2023 krijgt een nieuwe passie plaats in het leven van Sandra. De zwangere vrouw en haar directe omgeving.

Met opleidingen als, babymassage, zwangerschapsmassage, Rebozo massage en nu ook de Doula begeleidingen wil ze rust brengen.

Rust voor zowel de vrouw als de omgeving die in blijde verwachting is.

Aanpak

Bello Santural brengt de wereld van massage en schoonheidszorgen aan huis. Sandra brengt alles mee en installeert haar behandeltafel en spulletjes in jouw woonkamer. Je hoeft zelf niks te doen, enkel comfortabel gaan liggen en genieten. Je kunt kiezen tussen een ontspannende of diepere massage, maar steeds is het afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes van dat moment. Naast de gelaatsverzorgingen, is de zwangere vrouw en haar omgeving zeer welkom voor een rustgevende begeleiding.

Messenger logo
Chat